Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door het Drents Archief en Stichting het Drentse Landschap. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en het Drents Archief of Stichting Het Drentse Landschap is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Copyright en gebruiksvoorwaarden
Op deze website en het daarin opgenomen materiaal rusten rechten (auteursrecht, databankrecht, naburige rechten) die toekomen aan het Drents Archief, Stichting Het Drentse Landschap en/of andere rechthebbenden. Dit betekent dat dit materiaal alleen onder de hieronder vermelde gebruiksvoorwaarden mag worden hergebruikt. De website mag bovendien niet zonder toestemming van het Drents Archief of Stichting het Drentse Landschao in het geheel of in substantiële delen worden gekopieerd.

Het materiaal op deze website mag, mits ongewijzigd en met bronvermelding, vrij worden hergebruikt voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, niet-commercieel onderwijs, of niet-commerciële onderzoeksdoeleinden. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder toestemming van de rechthebbende(n); neemt u (ook bij twijfel) hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch 0592 313523 of via Drents Archief, Postbus 595, 9400 AN Assen.
Onder commercieel gebruik wordt ondermeer (dus niet uitsluitend) verstaan: gebruik voor producten die voor de verkoop bestemd zijn, zoals ansichtkaarten, Cd-roms, T-shirts en dergelijke, gebruik in reclamefilms en in (interne) publicaties van commerciële bedrijven en andere ‘for profit’ organisaties. Voorbeelden van niet-commerciële gebruiksvormen zijn onderwijspublicaties, wetenschappelijke tijdschriften, niet-commercieel uitgegeven proefschriften en scripties. Neemt u bij twijfel contact op met het Drents Archief op bovengenoemd adres.

De gebruiker van deze website is aansprakelijk voor schending van gebruiksvoorwaarden en vrijwaart het Drents Archief en Stichting Het Drentse Landschap tegen aanspraken van derden als gevolg hiervan.

Op deze site is gebruik gemaakt van:
Joomla OpenSource en verschillende Joomla OpenSource componenten.

Privacy
Van bezoekers aan de website van het Drents Archief worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's van de website of de aangeboden diensten. Het doel ervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze bezoekers. In de regel zijn deze gegevens niet tot een persoon te herleiden.

Indien u vragen heeft over deze privacy verklaring, dan kunt u contact opnemen met het Drents Archief.