Partners

Drents Archief
Het Drents Archief brengt erfgoed dichterbij mensen, laat ze met andere ogen naar hun omgeving kijken en maakt ze bewust van de eigen sporen in het verleden. We koesteren ons DNA, dat is de basis: authentiek, zorgzaam/betrouwbaar, toegankelijk/gidsen, verrassend/ondernemend, delen en inspireren.

Bezoek de website: www.drentsarchief.nl

drents archief


Stichting Het Drentse Landschap
Stichting Het Drentse Landschap is een provinciale stichting die zich inzet voor het behoud, bescherming en ontwikkeling van de natuur, landschap en cultureel erfgoed van Drenthe. Zij beheren ruim 8.400 hectare natuurgebied en 254 monumentale objecten. In ons werk worden wij gesteund door 16.000 leden en 240 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat de natuur, landschap en cultureel erfgoed van Drenthe bewaard blijft voor toekomstige generaties.

Bezoek de website: www.drentslandschap.nl

drentse landschap


Marketing Drenthe
Marketing Drenthe is een professioneel, enthousiast en slagvaardig team met een open houding om zaken op te pakken en nieuwe kansen in beeld te brengen. Daarnaast ligt de kracht om partijen met elkaar te verbinden en de communicatie te verbeteren en te versterken om Drenthe op de kaart te zetten.

Bezoek de website: http://proef.drenthe.nl

marketing drenthe


Recreatieschap Drenthe
Recreatieschap Drenthe is een gemeentelijk samenwerkingsverband op het gebied van Recreatie en Toerisme in de provincie Drenthe en de gemeente Ooststellingwerf (Frl). Op deze site vindt u informatie over de organisatie en over de taken en werkvelden. Toeristische informatie kunt u vinden op de daarvoor bestemde sites, waarmee het Recreatieschap Drenthe ook intensief samenwerkt.

Bezoek de website: www.recreatieschapdrenthe.nl

recreatieschap drenthe